Locul unde se vorbeste numai despre pereti!
Prima pagina Scrie-ne
  DESENE in CREION

Cum desenezi un picior

În primul rând, trebuie sa cunosti macar putina anatomie. La început, poti schita si osatura, urmând ca dupa ce ai învatat, doar sa ti-o imaginezi. Clipul prezinta schite simple ale piciorului, din diferite perspective. Sunt usor de înteles si urmarit, asa ca nu ramâne decât sa iei creionul si hârtia sau tableta grafica si sa încerci.


Roma desenata din memorie

Stephen Wiltshire este un britanic diagnosticat cu autism. Are o memorie vizuala incredibil de precisa, care îi permite sa reproduca în desene peisaje vaste, pline de detalii, chiar daca le-a vazut numai o data. Clipul prezinta cum a desenat o priveliste panoramica asupra Romei, dupa ce a facut o singura plimbare cu elicopterul. Numarul detaliilor si proportiilor retinute exact este impresionant, iar greselile sunt minore.


Barbat si femeie

Fara a avea pretentii artistice deosebite, aceasta demonstratie de desen realizeaza o comparatie interesanta între portretul masculin si cel feminin, subliniind diferentele de forme si proportii, chiar si de coloristica. Este practic o lectie pentru cum se poate obtine o distinctie mai clara între cele doua tipuri majore de trasaturi.

» vezi restul articolelor

» recomanda unui prieten

» mergi la prima pagina

» adauga la favorite
» inregistreaza-te la newsletter

» comenteaza acest articol

» tipareste aceasta pagina

 

 
» NEWSLETTER
completeaza cu adresa ta de e-mail si trimite-o
» ARTICOLE
Pictura la minut
Folosind sprayuri cu vopseluri si câteva trucuri în doar un minut reuseste sa realizeze o imagine cu tenta [...]
Se poarta Picasso
Numai in 2007, s-au organizat circa 40 de expozitii in lume si au fost editate peste 60 de publicatii consacrate [...]

vezi toate articolele

Un pictor amator englez
Tarziu in viata se pare ca Sir Churchill ar fi spus, "Cand voi ajunge in rai, intentionez sa petrec primul milion de ani cu pictura, ca sa epuizez in sfarsit subiectul." [...]
ISTORIA PICTURII
Pictura este materia dominanta utilizata de catre pictori si care pune în aplicare diferite materiale destinata exprimarii personale si creerii operelor de arta. Cuvîntul pictura denumeste de asemenea si [...]

 


© toate drepturile rezervate picturamurala.ro
Director Web      LIVRARE.RO - locul de unde incep cumparaturile online!     Publica anuntul tau online in peste 200 de siteuri specializate in anunturi.